Lid worden!

Lid worden!

Het Leesmuseum biedt de leden een grote collectie Nederlandse, Engelse, Franse en Duitse boeken en in het Nederlands vertaalde boeken. Dit boekenbezit is opgebouwd vanaf de oprichting in 1894 en omvat nu ongeveer 35.000 titels. De collectie wordt maandelijks uitgebreid met een selectie van nieuw gekochte boeken, die telkens vanaf de eerste zaterdag van de maand om 11.00 uur kunnen worden geleend.

Per keer kan men vier boeken lenen. Je kunt de boeken drie weken houden, een periode die éénmaal met drie weken kan worden verlengd (ook op telefonisch verzoek op dagen dat het Leesmuseum is geopend). Nieuwe boeken mogen tot een jaar na de aanschafdatum maximaal drie weken worden geleend en kunnen niet worden verlengd. Je ziet de datum vermeld op het briefje in het boek.

Alle werkzaamheden worden verricht door vrijwilligers, die de bezoekers ook voorzien van thee of koffie.

Schrijf je direct online in!

Het lidmaatschap van Het Damesleesmuseum, dat ook voor heren openstaat, is aan te vragen door onderstaand inschrijfformulier. Je betaald de contributie direct online via de betalingsinstructies. Zodra je contributie is ontvangen, ontvangt je per post je ledenpas.

Het jaarabonnement voor een gewoon lidmaatschap bedraagt € 47,50,  voor een partnerlidmaatschap is dit € 65,- . Indien je lid wenst te worden met je partner, raden wij het partnerlidmaatschap aan. Er wordt eenmalig € 2,50 administratiekosten berekend.

Indien je je wenst aan te melden voor het gewone lidmaatschap, klik hier.

Indien je je wenst aan te melden voor een partnerlidmaatschap, klik hier.