Lid worden!

Lid worden!

Het Leesmuseum biedt de leden een grote collectie Nederlandse, Engelse, Franse en Duitse boeken en in het Nederlands vertaalde boeken. Dit boekenbezit is opgebouwd vanaf de oprichting in 1894 en omvat nu ongeveer 40.000 titels. De collectie wordt maandelijks uitgebreid met een selectie van nieuw gekochte boeken, die telkens vanaf de eerste zaterdag van de maand om 11.00 uur kunnen worden geleend.

Per keer kan men vier (bij een duo-lidmaatschap acht) boeken lenen. U kunt de boeken drie weken houden, een periode die éénmaal met drie weken kan worden verlengd (ook op telefonisch verzoek op dagen dat het Leesmuseum is geopend). Nieuwe boeken mogen tot een jaar na de aanschafdatum maximaal drie weken worden geleend en kunnen niet worden verlengd. U ziet de datum vermeld op het briefje in het boek.

Wij wijzen u erop dat het niet mogelijk is om boeken via een bericht over de e-mail te verlengen. De e-mailberichten van het Leesmuseum wordt niet dagelijks gelezen. Alle werkzaamheden worden verricht door vrijwilligers, die de bezoekers ook voorzien van thee of koffie.

Schrijf je direct online in!

Het lidmaatschap van Het Damesleesmuseum, dat ook voor heren openstaat, is aan te vragen door onderstaand inschrijfformulier in te vullen. Na ontvangst van het volledig ingevulde formulier, ontvangt u een bevestiging e-mail van de ledenadministratie met de betalingsinstructies. Zodra uw contributie is ontvangen, ontvangt u per post uw ledenpas.

Het jaarabonnement bedraagt € 45,- (duo-lidmaatschap € 60,-). Er wordt eenmalig € 2,50 administratiekosten berekend.  

%d bloggers liken dit: